Patrick Speijers
Patrick Speijers
CEO
Oct 3, 2018

Stage lopen bij ROBIN... the inside story

robinhq-stagiaires

Bij ROBIN bieden we jong talent graag de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Om eerlijk t
e zijn doen we dit niet geheel onzelfzuchtig. Het aanbieden van stage plekken en het begeleiden van deze studenten kost een bedrijf tijd en geld. Echter, wij hebben in de afgelopen jaren de ervaring opgedaan dat stagiairs / stagiaires ook waanzinnig veel waarde kunnen leveren.
 
Van de 21 mensen die bij ROBIN werken zijn zowel Diederik, Rob, Wesley als Kyle full-time bij ROBIN komen werken na hun stage periode.
 
Begin september is er een record aantal van vier studenten begonnen aan hun stage bij ROBIN. In dit artikel introduceren zij zich kort aan je en vertellen ze wat zij bij ROBIN doen. 
 
Wil je ook stage lopen bij ROBIN? Ook voor de komende stage periode (2019) hebben we weer plekken beschikbaar in ons mooie nieuwe pand aan de Velperweg 27 in Arnhem (vlak bij NS station Arnhem Velperpoort). Neem voor Marketing stages contact op met onze brand chief Michiel Gaasterland en voor Development stages met ons Head of Engineering Gijsbert Brouwer. Je kan ze beiden bereiken op de ROBIN Team page.
 

Introducing: Loïs, Selina, Joris & Milan 

 
Selina van den Top 
 
selina-robinhq-stagiaireIk ben Selina. Ik ben 24 jaar en ik woon in Ede. Op dit moment doe ik mijn afstudeerproject bij ROBIN. Ik doe de opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de HAN in Arnhem en voor mijn onderzoek kijk ik welke media oplossing bijdraagt aan een betere positionering van ROBIN op de ICT arbeidsmarkt. 
 
Via social media ben ik bij ROBIN terechtkomen en de sfeer bij het kennismakingsgesprek was dusdanig ontspannen dat het me een fijne plek leek om af te studeren. Buiten mijn opleiding houd ik mij veel bezig met tekenen, paardrijden en achter m'n kat aanrennen.  
 
Loïs Berndsen
lois-robinhq-stagiaire
Ik ben Loïs. Ik ben 20 jaar en ik kom uit Arnhem. Ik studeer Interaction Design aan de HAN en ik loop nu stage bij het Customer Success team van ROBIN! Met oog op kansontwerp zal ik nieuwe concepten gaan bedenken binnen het product van ROBIN.
Ik zal me veel gaan bezighouden met het onderzoek doen naar, ontwerpen 
van en testen van nieuwe ideeën.
 
Ik heb ervoor gekozen om bij ROBIN stage te lopen omdat er een informele sfeer hangt waar ik niet bang hoef te zijn om vragen te stellen of nieuwe ideeën in te brengen. Ook zijn er genoeg verschillende zaken waar ik mij mee bezig kan houden, stel dat ik toch iets anders zou willen doen krijg ik daar ook de mogelijkheid toe. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en daarnaast vind ik het leuk om met vrienden naar festivals en feestjes te gaan.
 
Joris van Heerebeek

joris-robinhq-stagiair
Ik ben Joris. Ik ben 21 jaar oud en woon in Arnhem samen met drie van mijn beste vrienden. Ik ben derdejaarsstudent aan de HAN in Arnhem waar ik de studie Studie Communication and Multimedia Design doe. Bij ROBIN maak ik als Interaction Designer deel uit van de marketing afdeling. Ik ontwerp interactieve oplossingen voor o.a. marketing campagnes. 
 
Naast mijn studie werk ik bij Ikea als sales medewerker. Hier heb ik veel te maken met het helpen van fysieke klanten binnen de winkel. Ik denk dat de consument klantenservice erg belangrijk vindt en hier zelfs zijn of haar favoriete winkel op zou kunnen baseren. Het verlenen van klantenservice binnen eCommerce is een stuk moeilijker. Hoe maak je daar de connectie met je klant? ROBIN vind ik door dit vraagstuk een heel interessant bedrijf.
 
Als stagiair vind ik het tof om een bijdrage te kunnen leveren en naast meer te leren over Interaction Design, ook meer te leren over online retail. Daarnaast was ik op zoek naar een jong bedrijf met een informele werksfeer, maar ook naar een bedrijf waar hard gewerkt wordt. Dat heb ik in ROBIN gevonden!
 
Milan van Lent

milan-robinhq-stagiair
Ik ben Milan. Ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Weurt. Ik volg de 
opleiding Communicatie en Multi Media Design aan het Avans in Den Bosch. Bij de marketing afdeling van ROBIN ben ik eigenlijk met van alles bezig. Voorbeelden hiervan zijn het designen van banners, flyers en webpagina’s, maar ook het realiseren van het conceptuele design voor een beurs stand. Mijn belangrijkste opdracht is het verversen van de ROBIN brand identity en de vastlegging daarvan in een style guide.

Ik heb ROBIN gekozen omdat het mij een professioneel bedrijf leek waar ik veel kan leren op het gebied van eCommerce, communicatie en design. Ik had meteen een goede klik met de mensen en kreeg heel veel vrijheid in de manier waarop ik mijn design opdrachten zou uitvoeren. Ik ben nu meer dan een maand aan de slag en ben super blij dat ik voor ROBIN heb gekozen om mijn stage te lopen!
 

Wil je ook stage lopen bij ROBIN? 

Ook voor de komende stage periode (2019) hebben we weer plekken beschikbaar in ons mooie nieuwe pand aan de Velperweg 27 in Arnhem (vlak bij NS station Arnhem Velperpoort). Neem voor Marketing stages contact op met onze brand chief Michiel Gaasterland en voor Development stages met ons Head of Engineering Gijsbert Brouwer. Je kan ze beiden bereiken op de ROBIN Team page. 

Kort nieuws, Stage, Vacatures, internship, werken bij

Comments

Meest recente berichten

Kort nieuws