Hanife Yeter
Hanife Yeter
Marketing Communications Manager
Jul 9, 2019

Meet the Team: Rob, onze Content en Campaign Designer

Rob profielfoto

Bij ROBIN geloven we in een persoonlijke, proactieve service. Zo kun je op elk gewenst moment contact met ons opnemen. Maar omdat we van mening zijn dat het leuker is om iemand te leren kennen voordat je “hallo” zegt, introduceren we een nieuwe reeks van blog posts waar we een korte persoonlijke introductie van onze teamleden geven.

De eerste in de spotlight is Rob Menger, onze Content -en Campaign Designer. Lees verder om meer te weten te komen over Rob’s passie voor Interaction Design, waar hij tot nu toe het meest trots op is en hoe het bedrijfsleven een belangrijke rol heeft gespeeld bij het overtreffen van zijn persoonlijke verwachtingen.

Hello there

Rob, vertel ons iets over wat je doet bij ROBIN?

Ik ben Rob en ik ben de Content- en Campaign Designer bij ROBIN. Als een ervaren Interaction Designer, speel ik een belangrijke rol bij het creëren van features voor de website van het bedrijf. Mijn doel is om de website performance van ROBIN te optimaliseren en zo engagement te vergroten. Verder maak ik deel uit van het branding team waar ik samenwerk om marketingactiviteiten uit te voeren.

En hoe ben je in deze industrie terechtgekomen?

Het begon allemaal op jonge leeftijd toen ik veel tijd besteedde aan het ontwerpen van banners voor social media-accounts, maar ook met het bouwen van websites. Gezien de interesse en nieuwsgierigheid in grafisch ontwerp en computerprogrammering, profileerde ik mezelf destijds als een ‘self-taught’ designer. Later besloot ik een opleiding te volgen, waar ik uiteindelijk mijn diploma behaalde in ‘Interaction Design’ aan de Hogeschool in Arnhem. Tijdens mijn opleiding heb ik geleerd om gebruikersbehoeften te onderzoeken en vervolgens met innovatieve communicatieoplossingen te komen.

 Klinkt goed! Wat vind je het leukste aspect aan werken bij ROBIN?

Wat ik het tofst vind aan mijn werk en aan ‘Interaction Design’ in het algemeen is dat wat je uiteindelijk ontwikkelt en tot leven brengt, iets is dat betekenis heeft, iets dat daadwerkelijk wordt gebruikt. Bovendien vind ik de 'family-vibe' die we op kantoor hebben erg leuk. Het is goed om onze gezamenlijke vooruitgang te zien en successen te vieren, zoals bijvoorbeeld een groepsski-trip naar Oostenrijk.

What makes me tick

Kun je een voorbeeld geven van een situatie waarbij je één van onze kernwaarden naleefde?

Samenwerken als een team

Vorig jaar hadden mijn collega en ik een deadline voor het ontwikkelen van een nieuwe ROBIN website. Echter wisten we pas drie weken vóór de deadline wat de website moest kunnen communiceren. Alleen door intensieve samenwerking en kennisuitwisseling, maar ook flexibiliteit en een ‘can do’- mentaliteit, konden we de website opleveren binnen de deadline. Ik had dit werk zeker niet alleen kunnen doen. Met dit project heb ik mijn eigen verwachtingen kunnen overtreffen.

Aside from work

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Als ik niet aan het werk ben, besteed ik mijn tijd graag aan uiteenlopende activiteiten. Zo sport ik graag. Je kunt me daarom op het voetbalveld of in de sportschool vinden. Als een gepassioneerde sportliefhebber en supporter van de Graafschap, kijk ik graag naar voetbalwedstrijden. Verder kan ik ook genieten van ontspanning op de bank terwijl ik mijn favoriete serie of een film kijk via Netflix.

Vijf snelle vragen

 • Favoriete lettertype?
  Helvetica
 • Favoriete film(s)?
  The Avengers & Planet of the Apes
 • Favoriete band?
  Queen
 • Favoriete muziekgenre(s)?
  Rap, 80’s Rock, and House
 • Favoriete superheld?
  Iron Man

 

White paper Artificiele Intelligentie en het eCommerce klantenservicegesprek

Kort nieuws

Comments

Meest recente berichten

Kort nieuws