Hanife Yeter
Hanife Yeter
Marketing Communications Manager
Jul 30, 2019

Meet the Team: Nikki, onze Demand Generation Manager

Nikki profiel foto

Bij ROBIN geloven we in een persoonlijke, proactieve service. Zo kun je op elk gewenst moment contact met ons opnemen. Maar omdat we van mening zijn dat het leuker is om iemand te leren kennen voordat je “hallo” zegt, introduceren we een nieuwe reeks van blog posts waar we een korte persoonlijke introductie van onze teamleden geven.

De derde in de spotlight is Nikki Lanen, onze Demand Generation Manager. Lees verder om meer te weten te komen over Nikki's belangstelling om vanuit de klant te denken, haar waardering voor de positieve sfeer op kantoor en hoe ze heeft bijgedragen aan het succes van de eerste beurs van ROBIN in het VK. 

Hello there

Hi Nikki, vertel ons iets over wat je doet bij ROBIN?

Mijn naam is Nikki Lanen en ik ben de Demand Generation Manager bij ROBIN. Eenvoudig gezegd: ben ik verantwoordelijk voor het creëren van 'vraag' naar het product en onze diensten. Mijn dagen bestaan voornamelijk uit het opzetten en uitvoeren van marketing- en sales initiatieven, maar ook het ontwikkelen van een lead nurturing model en schaalbare verkoopoperaties.

En waarom heb je voor dit beroep gekozen?

Ik volg wat goed voelt. De belangrijkste aspecten voor mij in een baan zijn: autonomie, impact en het hebben van een doel. Sinds mijn studiejaren heb ik altijd in Marketing terecht willen komen, en heb ik gelukkig hier de kans voor gekregen. Ik geniet ervan om vanuit het perspectief van de klant te denken en ROBIN te promoten. Er gaat niets boven het krijgen van een geweldige reactie vanuit een klant en te weten dat dit komt dankzij mijn vorm van communicatie en het tonen van initiatief. 

Klinkt goed! Wat vind je het leukste aspect aan werken bij ROBIN?

Veel dingen. Er heerst een positieve sfeer op kantoor - iedereen is enthousiast en ambitieus om er het beste van te maken. Binnen ROBIN geloven wij sterk in onze visie. Ik word regelmatig uitgedaagd met nieuwe taken, wat mij het gevoel geeft dat er vanuit de organisatie veel vertrouwen in mij heerst. Tegelijkertijd krijg ik genoeg ondersteuning, wetende dat fouten zich kunnen voordoen- en dat dit niet het einde van de wereld is.

What makes me tick

Kun je een voorbeeld geven van een situatie waarbij je één van onze kernwaarden naleefde?

We always reach Higher

... is er één die het dichtst bij mijn hart ligt. Ik voel dat we dit elke dag binnen onze team naleven. Er worden namelijk ambitieuze doelen gesteld, we werken hard aan het ontwikkelen van nieuwe tactieken, maar ook het analyseren van eerdere inspanningen, zodat we elke dag kunnen blijven groeien. Een meest recente voorbeeld is onze eerste beurs in het Verenigd Koninkrijk, waar ik alles uit de kast heb gehaald om van dit evenement een groot succes te maken!

Aside from work

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Tijd doorbrengen met mijn vriend en vrienden. Denk hierbij aan het bezoeken van festivals en evenementen, maar ook samen eten & drinken. Verder houd ik ervan om series te kijken, creatief te zijn en zo af ​​en toe te boksen. Bovendien, geniet ik erg van reizen.

Vijf snelle vragen:

 • Favoriete vorm?
  Driehoek
 • Favoriete vakantiebestemming?
  Zolang ik er nog niet eerder ben geweest en het klimaat warm en zonnig is, ben ik er klaar voor!
 • Favoriete auteur?
  Gillian Flynn
 • Favoriete muziek?
  Drum en bass
 • Favoriete quote? 
  "Take a leap of faith"
White paper Artificiele Intelligentie en het eCommerce klantenservicegesprek

Kort nieuws

Comments

Meest recente berichten

Kort nieuws