Hanife Yeter
Hanife Yeter
Marketing Communications Manager
Aug 6, 2019

Meet our Team: Io, onze Expert Coach

Io profielBij ROBIN geloven we in een persoonlijke, proactieve service. Zo kun je op elk gewenst moment contact met ons opnemen. Maar omdat we van mening zijn dat het leuker is om iemand te leren kennen voordat je “hallo” zegt, introduceren we een nieuwe reeks van blog posts waar we een korte persoonlijke introductie van onze teamleden geven.

De vierde in de spotlight is Io Michels, onze Expert Coach. Lees verder om meer te weten te komen over zijn kracht in trainen en coachen, zijn waardering voor het gezamenlijk behalen van succes en wat volgens hem zorgt voor een goede ‘vibe’ binnen ROBIN.

Hello there

Hi Io, vertel ons iets over wat je doet bij ROBIN?

Ik ben Io Michels en ik ben de Expert Coach bij ROBIN. Samen met onze klanten zoek ik naar data en mogelijkheden om zo een top-notch Customer Service en Customer Journey te realiseren.

En waarom heb je voor dit beroep gekozen?

Ik ben een optimistisch persoon en communicatief sterk. Voorheen uitte ik dit in sales functies, maar sinds een aantal jaren merk ik dat mijn kracht veel meer in trainen en coachen ligt. Samen kritisch kunnen nadenken om vervolgens de uitkomsten in actie om te zetten, geeft me energie. Al helemaal wanneer die acties zich vertalen in verbeteringen in de mens en de situatie waar we op dat moment naar kijken.

Wat vind je het leukste aspect aan werken bij ROBIN?

Bij ROBIN doen we alles voor het behalen van succes. Zo zijn we allemaal eerlijk naar elkaar toe, waardoor er een goede ‘vibe’ binnen het bedrijf hangt. Verder voelen we dat management om ons geeft, waardoor wij allen extra gemotiveerd worden om ons 100% in te zetten voor het succes van ROBIN. Love that!

What makes me tick

Kun je een voorbeeld geven van een situatie waarbij je één van onze kernwaarden naleefde?

We are stronger Together

Sinds een aantal maanden doe ik mijn best om ons support team naar een nóg hoger niveau te tillen. Door structureel samen te kijken naar waar we op dit moment staan en waar we naartoe willen, groeien we sterk in onze vaardigheden, motivatie en oplossingsvermogen. Hierdoor zit er nu een club professionals die onze klanten proactief kunnen helpen. We hebben dit samen bereikt en daar ben ik mega trots op.

Aside from work

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Ik houd van boksen, maar breng mijn tijd ook graag door met goede vrienden en natuurlijk met mijn schatje.

Vijf snelle vragen:

 • Favoriete artiest(en)?
  Kendrick Lamar, Joshua J, en Adje
 • Favoriete gerecht?
  Steak doet wonderen! Maar je kunt mij s’nachts ook wakker maken voor een Frikandel speciaal of Surinaamse Corned Beef
 • Favoriete vakantiebestemming?
  Aruba
 • Favoriete huisdier?
  Een kat
 • Favoriete muziekgenre?
  Hiphop en R&B
White paper Artificiele Intelligentie en het eCommerce klantenservicegesprek

Kort nieuws

Comments

Meest recente berichten

Kort nieuws