Nikki Lanen
Nikki Lanen
Marketing Automation Manager
Jul 22, 2019

Meet the Team: Hanife, onze Marketing Communications Manager

Hanife profielfoto

Bij ROBIN geloven we in een persoonlijke, proactieve service. Zo kun je op elk gewenst moment contact met ons opnemen. Maar omdat we van mening zijn dat het leuker is om iemand te leren kennen voordat je “hallo” zegt, introduceren we een nieuwe reeks van blog posts waar we een korte persoonlijke introductie van onze teamleden geven.

De tweede in de spotlight is Hanife Yeter, onze Marketing Communications Manager. Lees verder om meer te weten te komen over Hanife’s vaardigheden om het creatieve te combineren met het analytische, haar waardering voor lunchen met collega’s en hoe flexibiliteit een sleutelrol speelt in het behalen van succes op professioneel vlak.

Hello there

Hi Hanife, vertel ons iets over wat je doet bij ROBIN?

Ik ben Hanife Yeter en ik ben de MarCom Manager bij ROBIN. Ik ben verantwoordelijk voor het coördineren van alle interne- en externe communicatie binnen het bedrijf. Het gaat mij niet alleen om het bijeen puzzelen van losse stukken content, maar juist zoveel mogelijk focus leggen op het creëren van een totaal plaatje wat kan leiden tot meer ‘brand awareness’ en ‘recognition’.

En waarom heb je voor dit beroep gekozen?

Marketing Communications bestaat uit een mix van activiteiten. Zoals een kunstenaar trek ik de creatieve kant van dingen naar me toe, maar ben ik ook bezig met het vinden van de juiste oplossingen voor nieuwe, complexe vraagstukken. Tegelijkertijd ben ik een analytische denker, die bewust dit veld heeft gekozen, omdat ik zowel mijn linker- als rechterhersenhelft kan gebruiken.

Klinkt goed! Wat vind je het leukste aspect aan werken bij ROBIN?

Het leukste aspect is omringd zijn door zeer gedreven, energieke en behulpzame teamleden. Er is een ‘warme’ bedrijfscultuur aanwezig. Terugkijkend naar mijn vorige banen, vonden mijn lunches vaak achter mijn bureau plaats. Elke dag wordt er bij ROBIN verse lunch geleverd en genieten we samen met alle collega’s hiervan. Verder waardeer ik de flexibiliteit. Elke uur is divers en geen twee achtereenvolgende dagen zijn hetzelfde.

What makes me tick

Kun je een voorbeeld geven van een situatie waarbij je één van onze kernwaarden naleefde?

We're Stronger Together 

In mijn functie als Marketing Communications Manager besteed ik veel tijd aan het creëren van content. Dit vereist samenwerking met teamleden van alle afdelingen. Ik ben afhankelijk van brainstormsessies, waar kennis en meningen openlijk worden gedeeld om zo met nóg creatievere ideeën te komen. Dankzij een open en transparante bedrijfscultuur voel ik me aangemoedigd om mijn ideeën met het team te delen en tegelijkertijd constructieve feedback te ontvangen over mijn schrijfstijl. Door erkenning en het ontvangen van feedback, heb ik het gevoel dat ik binnen ROBIN gewaardeerd wordt. Bij ROBIN geven ze namelijk echt om de personen met wie ze werken, vandaar ‘stronger together’.

Aside from work

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Wanneer ik niet aan het werk ben, breng ik graag mijn tijd door op de Hoge Veluwe of bezoek ik graag musea. Bovendien ben ik erg gepassioneerd door eten – sommigen noemen me zelfs ‘foodie’ –  waar ik dus veel tijd besteed aan koken en het uitproberen van nieuwe recepten.

Vijf snelle vragen:

 • Favoriete gerecht?
  Seafood is the best!
 • Favoriete vakantiebestemming?
  Egeïsche Kust: Turkije & Griekenland (helderblauwe zee omringd door dennen, citrus en olijf-bomen)
 • Favoriete schrijver(s)? en Favoriete boek(en)?
  Gabriel García Márquez’s One Hundred Years of Solitude
  And Simon Sebag Montefiore’s The Romanovs
 • Favoriete quote?
  “Be realistic, demand the impossible” - Che Guevara
 • Favoriete superheld?
  Batman of course!

 

White paper Artificiele Intelligentie en het eCommerce klantenservicegesprek

Kort nieuws

Comments

Meest recente berichten

Kort nieuws