Hanife Yeter
Hanife Yeter
Marketing Communications Manager
Aug 20, 2019

Meet our Team: Laurens, onze Sales Director

Laurens profiel fotoBij ROBIN geloven we in een persoonlijke, proactieve service. Zo kun je op elk gewenst moment contact met ons opnemen. Maar omdat we van mening zijn dat het leuker is om iemand te leren kennen voordat je “hallo” zegt, introduceren we een nieuwe reeks van blog posts waar we een korte persoonlijke introductie van onze teamleden geven.

De zesde in de spotlight is Laurens Atsma, onze Sales Director. Lees verder om meer te weten te komen over wat volgens hem Sales zo mooi maakt en wat het success achter ROBIN is. 

Hello there

Hi Laurens, vertel ons iets over wat je doet bij ROBIN?

Ik ben Laurens Atsma, Sales Director bij ROBIN. Ik ben verantwoordelijk voor de verkoop van onze software en diensten aan potentiële gebruikers. Mijn taken bestaan o.a. uit het genereren van nieuwe potentiële ROBIN fans, het bewaken van de voortgang van de lopende trajecten en het aansluiten van strategische (Nederlandse) partners.

En waarom heb je voor dit beroep gekozen?

Vanaf mijn 18e ben ik actief binnen Sales. Ik houd van dit vak, omdat het mij een gevoel van vrijheid en flexibiliteit geeft. Ik vind het belangrijk om “on the road” te zijn, aangezien ik lastig binnen te houden ben. Een ander tof aspect vind ik het werken met mensen. Zo bouw je een groot netwerk op tijdens je bezoeken aan uiteenlopende bedrijven.

Wat vind je het leukste aspect aan werken bij ROBIN?

Voornamelijk de bedrijfscultuur. Er hangt een informele en spontane sfeer en je voelt echt dat we samen bouwen aan iets moois. Daar word ik heel gelukkig van! Ook spreekt het bedrijfsverhaal (“ the ROBIN story”) me erg aan.

What makes me tick

Kun je een voorbeeld geven van een situatie waarbij je één van onze kernwaarden naleefde?

We are stronger together

Ik begon bij ROBIN en kon direct mee naar een beurs (Internet Retailing Expo) in Birmingham, Engeland. Waar ik op dat moment meteen achter kwam, was het feit dat bij ROBIN ieder individu zijn/haar eigen talent heeft. Door al onze talenten als een orkest in te zetten (zie het als instrumenten), geloof ik er sterk in dat we samen iets moois creëren. Dit was zeker terug te zien tijdens het event, waar we als team uitsprongen.

Aside from work

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Met vier kinderen ben ik een echte familieman. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn kinderen. Daarnaast ben ik een liefhebber van voetbal. Na 7 jaar trainer te zijn geweest, focus ik tegenwoordig alleen nog op mijn zoontje, waar ik een trouwe supporter van ben. Naast mijn familie, speelt muziek een belangrijke rol in mijn leven.

Vijf snelle vragen:

 • Favoriete film?
  Snatch
 • Favoriete gerecht?
  Italiaans en steak
 • Favoriete vakantiebestemming?
  Italië
 • Favoriete muziekgenre?
  Hiphop, Techno en Techhouse
 • Favoriete superheld?
  Hulk!
White paper Artificiele Intelligentie en het eCommerce klantenservicegesprek

Kort nieuws

Comments

Meest recente berichten

Kort nieuws